Om mig

Mitt foto
storvreta, Sweden
Här får du följa mig och la famila på våran resa genom livet. Vi reser gärna och ofta och the place is Turkey and Cyprus=) Jag lever i en underbar vald tillvaro...Med mannen i mitt liv och våran dotter=) Har även två stora grabbar som är älskade men som nu lever sina egna liv...Men jag är som jag är, och antingen så gillar du mig eller oxå gillar du mig inte! Men jag är lycklig och glad för var dag jag får vandra på moder jord♥♥

onsdag 14 mars 2012

Byte av efternamn??


Nu är det onsdag igen då, och vi har soon kommit igenom halva mars!! Visst är det väl härligt så säg? Mars månad innehåller ganska mycket, många födelsedagar och andra festligheter. Och att våren är på stort antågande har väl inte kunnat gått någon förbi?Så jäkla skönt att packa undan vinterstövlar och tunga jackor!! Men fortfarande den där känslan, för kallt för vår jacka men för varmt med tjock tröja under?? Dotra som tycker att nu kan man verkligen sätta på sig det som hör "sommaren" till men då kliver den "arga" mamman in och säger: NOT JET MY DOTTER;) Men man kommer ju ihåg hur det var när man själv var barn och tyckte att så fort solen sken och snön försvann, ja då var det ju sommar! I går inhandlades det en skit snygg jacka åt L, en jeansjacka fast armar och huvan är i collage tyg. Ja den var uber nice och hade den funnits i Lady size så skulle jag själv köpt en=)) Vilket inte skulle gillats av L kan jag förtälja:(( Men jag håller nog med henne för finns det något fulare än när man typ är på camping och det kommer en familj eller ett par som går i lika overaller???? He, he det är bara så AV så det inte är sant=)))

Nu till något annat. Går i funderande om vi ska byta efternamn? Ja att heta Gustafsson klingar ju inte så högt i sociteten eller hur? SKOJAR!!!! Nej anledningen till att jag vill att vi ska byta är för att vi är inte många kvar som har mitt flicknamn kvar i släkten... Håller på att spånar om saken med maken men han är väl inte helt med. Han tycker att han känner sig som en Gustafsson och har lite svårt att tänka sig byta bort det. Ja, hur tänker han där? Svar: VET EJ!! Medans det för mig skulle kännas bättre att heta Rydstrand??? Ja hur det blir med bytet det återstår att se. Men jag brukar som sagt inte ge mig i första taget hi hi hi=))

Ja och sedan var det ju det här med träningen!! Måste få in någon sorts schema över det,som det är nu så är det för "hattit" och det gillas inte!!! Är ju så skönt när man gjort ett pass så vrf ska det vara så svårt för mig att få ordning på´t??? Det är som min kropp säger NEJ men inte hör jag det när jag promenerar? Ändå är det samma hjärna och the same body.... Men problem är ju till för att lösas så "på´t igen bah"! För jag har ju lovat mig själv att inte gömma mig bland sol stolarna i sommar. Och att inte sitta påklädd vid poolkanten när vi äntrar Fig tree bay... Ja määän va väntar ja på då!!!! Nu har jag ju bara några månader på mig så det gäller att "JALLA" nu eller hur? Hur fixar du dig redo för beach 2012? Du kanske redan är färdig? Eller oxå kanske du tänker gömma dig i vassen? Eller under solstolar? He, he ja är det fler som tänker tanken så kanske alla solstolar i sommar står tomma?? Den som lever får se, det löser sig sa han som sket i vasken=)))

Jo vi var till tandis med L igår. Hon lagade sitt hål och hon var skit duktig trots att hon varit så otroligt rädd för dessa besök. Men hon har fått en underbar tandläkare och hon är specialist när det gäller rädsla hos barn. Hon gav L lite lugnande och sedan fick vi vänta ca: 15 minuter=kvart=)))In till tandis och efter 10 minuter så vart det klart=) Med oss hem hade vi en "smått berusad" liten dam. Så där fick vi oss en liten försmak vad komma skall...Nej skämtar men rolig var hon=)) Hem och landade i soffan och där blev hon ett x timmar. För att sedan åter inta sin egen skepnad och jag måste bara skicka massor med cred till dessa otroligt duktiga tandläkare och tandsköterskor som gör ett besök till det positiva. Tur att Ni finns och hjälper till.

I dag blir det en lång promenad tillsammans med la famila och jag ska leta fram min stegräknare. Undrar vart fasiken jag har lagt den?? Var inte länge sedan jag hade den men i morse när jag letade va den liksom inte där??? Undrar om vi har en tjuv i huset? I så fall kan du ge dig tillkänna NU!! Jag har lite annat du kan ta när du ändå håller på: mina x kg, min galne katt och den sovande hamstern!!! Can y fix it for me?? Står även en gammal micro utanför då vi införskaffade en ny i går. Ja ta dom sakerna och jag lovar att jag inte ska ringa the poliza. Men stegräknaren kan du ta fram!!!! Nej, nog om detta nu har jag annat att göra men om det får du höra en annan gång..Another day in paradise, hastalavista på lä!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar