Om mig

Mitt foto
storvreta, Sweden
Här får du följa mig och la famila på våran resa genom livet. Vi reser gärna och ofta och the place is Turkey and Cyprus=) Jag lever i en underbar vald tillvaro...Med mannen i mitt liv och våran dotter=) Har även två stora grabbar som är älskade men som nu lever sina egna liv...Men jag är som jag är, och antingen så gillar du mig eller oxå gillar du mig inte! Men jag är lycklig och glad för var dag jag får vandra på moder jord♥♥

onsdag 11 april 2012

Oh, denna röra!


Ibland undrar jag om jag är född med fler armar än vad jag har??? Drog i gång tidigt i morse med att röja ur sängar och grundligt dammsuga madrasser, vädra täcken etc... Ja så långt höll ju min "arbets planering", men sedan ska man ju öppna skåpet för att ta ut nya lakan!! Ja snacka om att det såg ut som en tornado varit in och lämnat sina spår:(( Nej, jag bäddar inte rent bara 2 ggr om året om du tror det!!! Nej, jag byter vad jag tycker ganska ofta (frågar du min M så säger han FÖR OFTA). Men hur som helst så är det någon, nämner inget namn som haft lakanen till något helt annat och därav denna förbaskade ordning!!! Ja så då gick ju även tid till att plocka ut och plocka in i skåpet, men nu är det gjort=)

Samtidigt så går tvättmaskinen för fulla muggar och gör ett jättebra jobb;) Tur att jag inte behöver betala för den tiden i alla fall! Och innan man kan hänga ren tvätt så måste man ju ta ner den torra tvätten och den ska ju sedan vikas och andra saker ska ner i sina respektive lådor. Ja det är noga med det där sörru, var sak på sin plats=)) Och när då armen går ner i en låda så är det totali crazy på ordningen där oxå!!!! VAD GÖRA?? Jo det var bara att säga till mig själv: KOM IGEN PIA, KOM IGEN!!! Jajamen och sedan blev helt plötsligt 2 byråer städade och en del gick till soporna.

Ja med andra ord så har den här halva dagen bara rusat iväg!! Och tror du att jag har ork för att fortsätta?? NOPP, tänker nu sätta mig på en stol och ringa till närmaste firma som får komma hit och ta resten åt mig/oss!!! Någon jäkla ordning på torpet får det faktiskt va!! Upp med pluskan gubben, det är du som får betala!!!

Nej om sanningen ska fram så städar jag faktiskt helst själv. Jag är ju lite av den där sortens människor som har lite svårt att tycka att andra städar som jag vill. Vilket naturligtvis inte är bra.....Men gör jag det själv så slår jag ju två flugor i en smäll: JAG FÅR GNÄLLA OCH JAG BLIR NÖJD MED STÄDNINGEN=))) Inte så illa, eller hur? Hmm, undrar om det är fel eller rätt? Aja, jag gör på mitt sätt och alla andra på sitt:)))

Jaha, och från det ena till det andra. Vilket tröök väder dä ä la!!! Jag vill ha sol och varmt NU. Men det är ju bara att gilla läget, för är det något VI inte kan påverka så är det just vädret. Det gäller att se framåt (om 70 dagar är jag på semester) så kommer nog värmen snart=)))) He he he, bara för att jag skojar till det lite så börjar det regna:(((( Nu ska jag vara tyst och inte skriva mer för tillfället. Det var min läges rapport för dagen, Over and out from the Heavensway=))Ha en bra onsdag min vän...

2 kommentarer:

  1. Du e bra go du "lillstrumpa" !
    Får mig att dra på smilbanden när jag läser din "stories" ! Tack för att du delar med dig av din skrivklåda....det roar många kan jag tro ;) Ta det lugnt nu & sätt dig och vila..lyssna på bra musik & gona dig att det har varit en bra dag i stöket !
    Varma kramar ♥från systeryster Mona

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära söstra min;) Ja nu har jag satt mig ner....men tror du jag är klar? Nopp, men så får det vara för i dag. Jobba i morgon så jag får väl ta tag i "stöket" när jag kommer hem. Tack för att du kommenterar, är så skoj att se att det är någon som ger sig "tillkänna" hi hi hi. Nu blir det en fet pizza och till det en bra film. Tusen kramar till dig min fine "måns strumpa"♥

      Radera